Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Πήραν βαθμό στην Ολυμπιάδα νεάνιδες

Με έναν βαθμό έφυγαν οι νεάνιδες από την Πάτρα. Μπορεί να ηττήθηκαν από την Ολυμπιάδα με 3-2 σετ τα δύο νικηφόρα όμως σετ τους έδωσαν έναν επιπλέον βαθμό στην προσπάθειά τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Ομόνοια ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και πήρε το πρώτο σετ με 21-25. Η Ολυμπιάδα αντέδρασε και ισοφάρισε κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 25-17. Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο τρίτο σετ με ην Ομόνοια να το κατακτά με 28-30. Οι γηπεδούχες όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και παίρνοντας τα δυο επόμενα σετ με 25-13 και 15-9 κατέκτησαν τη νίκη με 3-2 σετ.

 

 

Στον όμιλο των κοριτσιών της Ναυπάκτου την πρώτη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση φαίνεται να κατακτά η Παναχαϊκή ενώ Ομόνοια, Ολυμπιάδα και ΕΑΠ θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τη δεύτερη θέση.

Ολυμπιάδα Πάτρας (Λαμπρόπουλος): Καπογιαννοπούλου, Μαρκουίζου, Δημητρακοπούλου, Παναγοπούλου, Λιακοπούλου, Πετριχιάνου, Χαντζή, Σαραπτσή, Λαμπροπούλου, Σγούρα, Βεργανελάκη, Γαλάνη.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Ντότσι, Τούφα, Τριανταφύλλου, Σιακαβέλλα, Γιαννοπούλου, Αντιλάι, Ρουστέμη, Κατσάμπα, Καμουτσή, Σφήκα, Σωτηροπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *